Hei alle sammen!!!!!

Det har sjedd litt mye i det siste så har ikke klart å følge opp blogginga helt dessverre, men håper det går bra. Uansett vi hadde et stevne forrige uke som de fleste har fått med seg håper jeg. Det var et nytt sted som het Alicante, det var da et 2 dagers stevne. Det ble 1m på Lørdag som gikk kjempebra med feifri omgang, bedømningen var sånn at alle som ble feilfrie på første runde fikk en sløyfe en såkalt clear round bedømning omtrent. På Søndagen skulle vi hoppe 1,10 som var litt nervepirrende men vi kom oss heldigvis igjennom med bare et bakbeins riv og det skal vi være veldig fårnøyde med.

Denne helga som kommer nå skal vi på et nytt stevne igjen på mitt favoritt sted nemelig Aros ridesenter i Murcia, www.clubaros.es
Dessverre så står alt på spansk, men jeg anbefaler alle å bare ta en sneak peek på siden. Uansett så er dette 1 degers stevne så vi kommer til å reise på dagen fram og tilbake. Vi skal stille 1,10 så gleder vi oss veldig til å se hva vi kan få ut av dette.Vi får håpe alt går bra.

Hilsen Erwin-Andreas og Micky