Hei alle sammen!!!

Jeg tenkte i dette innlegget at jeg også måtte fortelle litt om hvilket inntrykk man får når man er så heldig som meg å få lov til å reise til et annet land, med masse nye kulturer og forskjellige måter å gjøre ting på. Når man er i et annet land sammenligner man alltid med det man er vandt til fra før. Ikke nødvendigvis at noe er bedre eller dårligere, men vi mennesker er vanedyr og bruker derfor en tid før vi venner oss til nye omgivelser og hvordan ting blir gjort. Spania er et hesteland hvor dressuren står sterkt, og det er kanskje dressur de fleste forbinder med Spania. Vi driver da selvsagt med Sprang, men vi synes det forsatt er masse sprang her i forhold til Norge, fordi Spania er et mye større land og større befolkning i forhold til Norge. Spanjolene derimot sammenligner seg selvsagt med England og Tyskland som da er land med enda litt mere sprang i enn Spania igjen.

STEVNER

På stevneplassen er er det mye som sjer. Det går både hest ut og inn og hester i rad og rekke, mens varmen brenner i toppen ikke bare for rytter men også for hest. Man tror det ikke kan bli flere hester å se før man kommer opp på stevneplassen det er som en overveldelse av både hester og ryttere både til venstre og høyre. Uansett hvor man snur seg så er det hest og hvis du ser litt nærmere rundt deg så ser du hestebiler på rekke og rad. Rytterne her har vanligvis ikke en hest med seg. de har som oftest 2 eller 3 hester og det er i min alldersgruppe. Det er selvsagt ikke alle som har det sånn men de fleste så klart. Uansett så har noen voksene ryttere opp til 3-5 hester hver. Noen er gode hester mens andre er bare unghester som skal bli stevnevandt. Og når du kommer inn på oppvarmingsbanen er det høylytte spanjoler i hytt og pine og jeg fårstår dessverre ikke ett ord av det. Jeg kan bare så vidt skimte treneren min som peker på det hindret jeg skal hoppe. Det er ikke lett når det ikke bestemmes retning på hvilken vei man skal ri og alle bare rir sin vei uten å si noe mer. Når vi skal inn på banen så blir det først litt stillhet før vi høre at Erwing-Andreas Cimarolli og Vals Blue Mike kan komme in på banen. Jeg synes det alltid er like morsomt å høre. Håper dere har likt dette jeg har skrevet og hvis dere har noen flere spørsmål bare skriv på pm til meg eller på min tidslinje ha fortsatt en god fredagskveld.

Hilsen Erwin