Hei alle sammen!!!!!

De siste dagene har vi kjent mye spenning og intensivitet.smiley Siden vi straks skal på 3-dagersstevne, vi gleder oss veldig med å komme igang. Så nå har vi lagt planen klar med både salpussing og treningsopplegg.smileyDet kommer da på torsdag en hestelastebil med plass til åtte hester som da skal trasportere Micky og selvsagt noen andre hester også som skal være med på stevnet…Vi har hatt litt vanskeligheter med å melde oss på stevnet siden språket, men vi har heldigvis fått hjelp av Miguel som er eieren av stallen. Jeg tipper at vi prøver 1m på fredag siden det ikke er 90cm klasser … så hvis det går bra så tar vi fohåpentligvis 1.10 på lørdag og 1m på Søndagen….smileyMicky skal stå der hele stevnet så vi har selvsagt fått med oss masse mat til godgutten. Vet dessverre ikke hvor mange som er påmeldt enda men tipper det er rundt 30-50 stykk i hver klasse!!!!!HJELP!!!!! Ønsk oss lykke til folkens pliiisss!!!!smileysmileyskulle ønske dere kunne vært heeeer!!!!!dere får selvsagt oppdatert hvordan det har gått for hver dag så følg med folkens!!!!!!smiley