Hei alle sammen!!

I går fikk jeg noen veldig gledelige nyheter!! Først og fremst så fikk jeg datoen til våres første stevne som skal være fra 12-14 september alså et 3 dagers stevne, noe så kult, kan ikke vente!!!

Stevnet skal være et sted kalt Elche, veit ikke om noen av dere har hørt om det? Uansett så skal vi ta sikte på 90cm og 1m som vanlig. Har dessverre ikke fått noe nærmere info om stevnet, men slapp av folkens, jeg skal oppdatere dere når jeg får noe mere!!

Vi har også fått på plass Federacion Hipica Murciana som da er et såkalt grønt kort. De har helt opp til lvl 7 på sitt såkalte grønt kortet, men jeg har den samme lv på det Spanske som på det Norske grønne kortet alså lvl 5. Miguel(treneren) sa at han kunne hjelpe meg med å ta lv6 om ikke så lenge. På lvl 7 så må Miguel kontakte en venn som skal vurere meg på selve stevnet!!! HJELP!!!!!