AVREISE

Micky og min reise startet ved Gøteborg. Det var litt rart etter så lang ventetid og så mye tenking så skulle det endelig skje….vi skulle flytte. Jeg hadde selvsagt forberedt meg godt, men jeg tror nok alle blir litt tause når man står og leverer hest på henger`n klokka 24:00 om natta. Vi kjente det jo selvsagt også på Micky, at han også var ganske anspent og stiv etter å ha stått 8 timer på hegern med stopp da selvsagt. Uansett så var det et Nederlansk transport selskap som hadde en gigantisk hestelastebil med 11 hester i, det var litt av et syn med både lemmer både foran og på siden, de hadde til og med senger til sjåførerne. Det var en del blanede følelser når jeg så Micky reise av sted det var litt sorg, men også spenning og gladhet for det som kom i vente. Heldigvis så visste jeg at han var i gode hender.

ANKOMST

Vi var både spente og gleda oss til å få se Micky. Den planlagte tiden var rundt kl 14:00, men siden de dessverre var litt forsinka så de kom kl 03:00 istedet. Jeg fikk heldigvis kommet meg opp i fra senga og i bilen. Det som ble bestemt var at vi og Miguel (treneren) skulle møte de rundt 1km unna, siden da kunne vi guide dem inn til ridesenteret. Vi og Miguel venta noen minutter så kom de heldigvis etter hvert. Jeg kjente at kroppen min ble helt sjelven når jeg satt i bilen. Det var både av spenning, glede og lettelse av at Micky endelig hadde kommet. Når han kom av hestelastebilen så var det en stor lettelse av å se at han var ok og endelig så var vi her begge to. Han var selvsagt litt stiv , men han var nok aller mest sliten og sulten. Han fikk ren boks og mat og dermed så var det natta for oss begge to.

DE FØRSTE DAGENE

De neste dagene var det mesteparten kosing og å få aklimatisert seg så fort som mulig for oss begge to. Det ble også noen treninger med litt forsiktig tøy og bøy øvelser etter hvert. Jeg kjente at det var godt å få komme opp på hestyeryggen igjen og jeg tror det var godt for Micky å komme litt i gang igjen også, med trening og bevegelse. Vi fikk også hoppa litt ettter hvert og det var heldigvis bra med futt i han. Uheldigvis så mye at det ble litt knall og fall etter hvert, men det gikk heldigvis bra med oss begge to. Nå fortsetter vi å trene så mye vi kan.